Om mig

I hele mit liv har jeg været bevidst om gode og dårlige stemninger, om relationer, energi og værdien af en sund kultur. Så for mig har det været helt naturligt at uddanne mig til at kunne skabe rammer for trivsel og succes.

Jeg har stiftet mine to virksomheder Steuch+co og Grounding Guru, hvor jeg siden 1998 har undervist og formidlet viden om trivsel, selvindsigt, personlig udvikling, leder- og medarbejderudvikling og grounding til privatpersoner og ansatte i offentlige og private virksomheder.

Ud over at have viden, erfaring og indsigt, evner jeg at se muligheder frem for begrænsninger. Og så har jeg en veludviklet intuition til at finde og sammensætte metoder til konstruktive frugtbare løsninger til fordel for mine klienter.

Jeg er gift med Henric (siden 1991) og sammen har vi to voksne sønner. Oprindelig er jeg uddannet i Danske Bank, men har efterfølgende uddannet mig til kognitiv coach, mindfulnessinstruktør, konfliktmægler, energiterapeut og tankefeltsterapeut. Derudover har jeg taget en lang række kurser indenfor personlig udvikling.

Du er guruen i dit liv

Det er min passion, at hjælpe mennesker til at være autentiske, turde udfolde sig som den de er, gøre det de brænder for. At blive groundet, få et godt fodfæste i livet og vise dem, at de er guruen i deres liv. Et solidt fodfæste med tilgang til egen indsigt og viden er nemlig en forudsætning for succes og trivsel.

Livet skal være let, sjovt, fyldt med spændende udfordringer, kærlige relationer og oplevelsen af succes.

Dit liv kan også blive lettere, hvis du ønsker at tage ansvar for dine udfordringer. Det er det netop det som jeg kan hjælpe dig med!

Ønsker du at høre mere, så indtast dine oplysninger nedenfor. Så kontakter jeg dig hurtigst muligt.

”Forløbet har gjort mig meget mere rolig, selvsikker og tilstedeværende.” – Caroline

Stresshåndtering og lederudvikling

Bliv en bedre leder og skab tryghed for dine medarbejdere. Lær at håndtere stress, mistrivsel og få større arbejdsglæde eller find din passion og skab det liv du drømmer om. Læs mere her.

    loader